Bonbon-Atelier Westerbeek Den Haag

TWEEËNTWINTIG
KARAAT BLADGOUD

TWEEËN- TWINTIG
KARAAT BLADGOUD

Ontdek onze bonbons

De bonbons van bonbon-atelier Westerbeek bestaan bijna allemaal uit een ganache, een zachte chocoladevulling gemaakt van de kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. De bonbons zien er zo allemaal nét even anders uit, omdat er bijna geen gebruik wordt gemaakt van standaard mallen.

Vanwege de hoge kwaliteit en om de smaak van de bonbons zo optimaal mogelijk te houden, hoeft u deze niet in de koelkast te bewaren.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Baton Café, een pure bonbon met de rijke smaak van koffie en een klein versuikerd rozenblaadje dat speciaal geïmporteerd is uit Toulouse, Frankrijk.
  • Carla, een grote maar tegelijk elegante bonbon met een ganache waarin ook rum en rozijnen zijn verwerkt.
  • Noisette, een bonbon met een ganache van melkchocolade en twee licht geroosterde, smakelijke hazelnoten.
  • Irish Coffee, een bonbon in zowel melk als puur met een zachte whiskysmaak en een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud.